A családom két ága Tokaj-Hegyaljáról és Makóról való. Keresem magamban a tokaji bor és a makói hagyma stílusjegyeit. Apai nagyapám a Don-kanyarban maradt, anyai nagyapám kézjegyét országszerte őrzik épített művei, dédnagyanyám József Attila versihlető kamaszszerelme volt.

Budapest. József Attila Gimnázium, ELTE BTK, PPKE Hittudományi Kar, coach-képzés, Eszterházy Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskola.

Duna Televízió, Magyar Televízió, Kossuth Rádió. Hír- és hírháttér-műsorok, választási műsorok (erről egy szép emlék), szolgáltató- és magazinműsorok, portrék. Műsorvezetés, szerkesztés, riporterség.

Tanítás, előadások, kerekasztalok, rendezvények, kommunikációs tréningek, tanácsadás, egyéni és csoportos coaching: a továbbadás vágya. Cikkek nyomtatva és online, könyvszerkesztés és -írás: a maradandóság illúziója.

Egy feleség, négy gyerek. 2000 óta örök szövetségben; 2003, 2004, 2007 és 2008 óta egyre színesebben, egyre több rácsodálkozással és formálódással. Ha csak egy interjúra van időd, ezt ajánlom.

Állandó egyensúlykeresés munka és szolgálat, feladat és család között.

Együtt dolgozni is nagy ajándék. Egyházi közösségszervezés, támogatás, továbbképzés: NCD, a természetes közösségfejlődés eszköze.

Csak így tovább.