A Margit-történet

Gimnáziumi találkozás, szentimrés közösségbeli csiszolódás, aztán 1995. december 19.: az első kézfogás.
Majdnem öt év együtt járás, 2000. június 30. óta házasság. 2010-ben a Házasság Hete arcaiként sokfelé beszéltünk a tapasztalatainkról, az örömeinkről és a küzdelmeinkről is. Például itt. Azóta egy valami változott: egyre jobb és jobb. És szívesen beszélünk róla továbbra is.

Süvegesné Rudan Margit

Logopédus, gyógypedagógus, Fejlesztési tanácsadó. Látássérültek, értelmi akadályozottak. Ami legjobban érdekli: részképesség-zavarok, ADHD. Minden fejlesztőterápiát megtanult, ami megtanulható. És tudja is.
És amit még nagyon tud: összefüggéseiben, megérthetően elmondani mindazt, ami az adott helyzetben, az adott gyermekkel kapcsolatban az adott szülőnek fontos és segít. Ezt teszi Fejlesztési tanácsadóként – személyes konzultációkon, a Facebook-oldalán, illetve a Family Magazin nyomtatott hasábjain.

Az NCD International magyar nemzeti partnere

Natural Church Development (Természetes közösségfejlődés) magyarországi képviselőjeként 2012 óta dolgozik azon, hogy az NCD eszközrendszere egyre teljesebben rendelkezésére álljon a magyarországi krisztuskövető közösségeknek. Az NCD Hungary tucatnyi munkatárssal dolgozik, és százhoz közelít a közösségek száma, amelyek már megtapasztalták az NCD eszközeinek gyümölcsöző hatását.

Mert hisszük, hogy a jövő egyháza vagy közösségi lesz, vagy…
ebbe még belegondolni is rossz.